Liverpool slo Arsenal 2-1 og vant to kamper på rad før sesongen

I en vennskapskamp før sesongen i USA, beseiret Liverpool Arsenal 2-1 og vant to påfølgende kamper før sesongen, og fikk mange fans til å se. Liverpool viste sterk offensiv styrke i første omgang, og den unge midtbanespilleren Elliott presterte bra og ga to viktige assists til laget.

Kort tid etter kampstart la Elliott et presist innlegg Liverpool drakt, og Salah scoret etter å ha mottatt ballen i 16-meteren, og hjalp Liverpool med å åpne scoringen. Senere slo Elliott nok en herlig pasning, og Fabio Carvalho skjøt rolig for å utvide stillingen til 2-0. Før slutten av første omgang scoret Arsenal et mål av Havertz, som beveget seg fleksibelt i 16-meteren og skjøt presist og dermed stillingen 2-1.

I andre omgang var begge sider forsiktige både i angrep og forsvar og klarte ikke å score igjen. Liverpools forsvar presterte solid og løste vellykket Arsenals mange angrep, og de klarte ikke selv å utvide scoringen ytterligere draktsett football. Selv om Arsenal prøvde sitt beste for å finne en sjanse til å utligne, ble ikke Liverpools forsvar ødelagt.

Denne seieren er et positivt tegn for Liverpool, og laget har vist god form på pre-season. Elliotts enestående prestasjon var spesielt iøynefallende, og assist-evnen hans viste potensialet hans i offensiv organisasjon. Samtidig økte Fabio Carvalho og Salahs mål også lagets selvtillit på den offensive siden.

Liverpools utmerkede prestasjon i pre-season har lagt et solid grunnlag for den nye sesongen. Hele laget er fulle av selvtillit og ser frem til å fortsette å vise sterk konkurranseevne i neste kamp.