Barcelona on voittanut La Ligassa neljä peräkkäistä peliä ja on optimistinen mestaruuden suhteen.

Tämän kauden La Ligan neljän ensimmäisen kierroksen jälkeen Barcelonasta on tullut ainoa joukkue, joka on säilyttänyt täydellisen voiton ja osoittanut vahvaa kilpailukykyä. Barcelona Pelipaita Joukkue suoriutui näissä peleissä hyvin tasapainoisella hyökkäyksellä ja puolustuksellisella, sijoittuen nopeasti suotuisaan sijoitukseen sarjataulukossa ja luoden vankan pohjan seuraavalle aikataululle.

Historialliset tiedot osoittavat, että Barcelona on voittanut neljä peräkkäistä voittoa La Liga -kauden alussa 10 kertaa aiemmin ja voitti lopulta liigan mestaruuden. jalkapallo peliasut Ainoa poikkeus oli kausi 2013-2014, jolloin se hävisi viimeisessä mestaruustaistelussa antoi sen Atletico Madridille. Nyt Barcelona toivoo jatkavansa tätä menestyksekästä mallia uudelleen ja saavansa vahvan vaikutuksen liigan mestaruuteen.

Uusimpien tilastojen mukaan tietotoimisto Opta arvioi Barcelonan voittotodennäköisyydeksi tällä kaudella 28,5 %, joka on toiseksi vain Real Madridin 66,7 %. Vaikka Barcelona aloitti vahvasti, Real Madrid on edelleen heidän suurin kilpailijansa. Voittaakseen lopulta La Ligan Barcelonan on jatkettava vakaan suorituskyvyn ylläpitämistä seuraavissa peleissä.